Δελτία τύπου άρτιο διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό
Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου  
 
EKTAKTO- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1200 ΝΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 

EKTAKTO- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1200 ΝΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ (ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2013 ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ»)

 

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΚ "ΕΥΡΩΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ" Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ. ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιο Φορέα και να έχετε καταθέσει αίτηση, δεν δεσμεύεστε για το που θα κάνετε υλοποίηση του προγράμματος σας και επιλογή Επιχείρησης. Ενημερωθείτε αν είστε στους επιτυχόντες και ζητήστε τον αριθμό σας ΚΑΥΑΣ (αν δεν τον γνωρίζετε) για να κάνετε άμεση έναρξη και επιλογή Επιχειρήσεων στο ΚΕΚ Ευρωδιαπίστευση Αναπτυξιακή ΑΕ. 
Η Κατάρτιση πριν τη υπογραφή των συμβάσεων θα υλοποιηθεί σε 2 δομές στην πόλη του Ηρακλείου ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι: 1. Κέντρο (Δημοκρατίας 79) 2. Λ. Κνωσού (Σόλωνος 23 - στο ύψος του ΟΑΕΔ)

Διευκρινίζεται ότι το πρόγραμμα δεν αφορά εργασία μόνο σε εποχικές επιχειρήσεις ή μόνο ξενοδοχεία, αλλά και επιχειρήσεις μόνιμης λειτουργίας και όλων των ειδών τις επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τον Τουρισμό (ενδεικτικά αναφέρονται επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, επιχειρήσεις σύνθετης τουριστικής ανάπτυξης, επιχειρήσεις συνεδριακού τουρισμού, επιχειρήσεις εκθεσιακού τουρισμού, επιχειρήσεις δραστηριοποίησης σε υπηρεσίες εστίασης, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εταιρείες μεταφορών και επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις κρουαζιέρας, επιχειρήσεις επαγγελματικών σκαφών, λειτουργίας μαρινών, επιχειρήσεις επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών καθώς και επιχειρήσεις εξυπηρέτησης των ανωτέρω).

Υπενθυμίζουμε ότι το επιδοτούμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει :
- Κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών σε σύγχρονα εκπαιδευτικά αντικείμενα και επίδομα θεωρητικής κατάρτισης 400€ με απόκτηση εξειδικευμένων επαγγελματικών δεξιοτήτων
- Εργασία στις δυναμικότερες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και επίδομα πρακτικής άσκησης 2300€ για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, (σύνολο 2700€) και 2000€ για τους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας - Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (σύνολο 2400€)
-Ιατροφαρμακευτική και ασφαλιστική κάλυψη

 

Οι παραπάνω επιτυχόντες θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα τηλεφωνικά με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ηρακλείου:

 

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 2810313773, ΦΑΞ: 2810328003

 

Ιστοσελίδα: www.eurodiapistefsi.gr E-MAIL: info@eurodiapistefsi.gr                  

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΖΕΡΒΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

 

Για να ενταχθείτε στα άτομα που θα ενημερώνεστε άμεσα και έγκαιρα για όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα και δράσεις εργασίας και επιδοτούμενης κατάρτισης για να δηλώνετε έγκαιρα συμμετοχή στις προκηρύξεις, μπορείτε να κάντε like στην σελίδα μας στο facebook, αλλά και να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην ενότητα" ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ" στην επίσημη ιστοσελίδα του Φορέα στο www.eurodiapistefsi.gr

 

 

 
   
ΕΥΡΩΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ Λ. Κνωσού 224, Τ. 2810 328800, 313773
E-mail: info@eurodiapistefsi.gr Σχεδιασμός - ανάπτυξη ENTERCITY